Vállalati tudásbázis cikkek keresése

Hogyan telepíthetem az ESET Endpoint Security vagy ESET Endpoint Antivirus for macOS programot Apple számítógépemre?

Megoldás

Amennyiben az ESET Remote Administrator programmal kezeli hálózatát

Hajtsa végre ezeket a lépéseket az ESET Remote Administrator programban.

  Windows felhasználók: Kattintson ide a telepítési útmutató megtekintéséhez.

 1. Kattintson az alábbi linkek egyikére a megvásárolt licencnek megfelelő telepítőcsomag letöltéséhez:

  ESET Endpoint Security for OS X    ESET Endpoint Antivirus for OS X

 2.  A telepítőcsomag megjelenik a Letöltések (Downloads) vagy a böngésző alap letöltési könyvtárában. Kattintson duplán a telepítőcsomag elindításához.

 3.  Kattintson duplán a Telepítés opcióra (Install). A telepítővarázsló elindításához kattintson a Folytatás (Continue) gombra.

 

 1. Telepítés előtt távolítson el minden biztonsági programot a számítógépéről (antivírus, antispyware vagy tűzfal), ha eddig nem tette volna ezt meg. Kattintson a Folyatatás (Continue) gombra, ha nincs telepítve egyetlen biztonsági program sem a gépén.

 

 1. Ellenőrizze a rendszerkövetelményeket, majd kattintson az Folytatás (Continue) gombra.
 1. Olvassa el az Általános szerződési feltételeket, és kattintson a Folytatás, majd az Elfogadás gombokra (Continue Agree).

 

 1. Válassza a Tipikus (Typical) telepítési módot, és kattintson a Folytatás (Continue) gombra. Hozzáértő mód (Custom) is választható, ha az alapbeállításokon módosítani szeretne.

 

 1. Kattintson a Folytatás (Continue) gombra a Live Grid ablakban (Az ESET Live Grid egy felhő alapú riasztási rendszer, ami anonim adatokat küld az ESET szervereire, így növeli a számítógép védelmi szintjét. Amennyiben nem kívánja igénybe venni ezt a szolgáltatást, vegye ki a pipát az ESET Live Grid Korai riasztási rendszer engedélyezése sor elől (Enable Live Grid Early Warning System).
 1. A Kéretlen alkalmazások keresése ablakban válassza ki a kívánt opciót (Mi az a kéretlen alkalmazás?), majd kattintson a Folytatás (Continue) gombra. Amennyiben a későbbiekben szeretné megváltoztatni döntését, ezt megteheti a További beállítások ablakban.

 

 1. Kattintson a Telepítés (Install) gombra. Amennyiben szükség van az OS X jelszavának megadására, tegye ezt meg, és kattintson a Szoftver telepítése (Install Software) gombra.

 

 1. Csak az ESET Endpoint Security for OS X esetén: Telepítés után megjelenik az Új hálózati kapcsolat észlelése ablak. Válassza az Otthoni vagy a Munkahelyi kapcsolat opciót a legördülő menüben, amennyiben egy biztonságos hálózathoz kapcsolódott. Javasoljuk, hogy pipálja be a Hálózat megjegyzése (Remember network) opciót, hogy ne kelljen minden újraindítás után elvégezni ezt a beállítást. Abban az esetben válassza a Nyilvános (Public) kapcsolat opciót, ha utazás közben egy nem biztonságos kapcsolatot szeretne használni. Az ESET Endpoint Security érzékeli az új, publikus hálózati kapcsolatokat. Kattintson az Ok gombra, amennyiben elvégezte a beállításokat.