Otthoni tudásbázis cikkek keresése

Hogyan tudom kitörölni az ESET Mobile Security programom jelszavát? (a Play Áruházból töltöttem le)

Probléma

 • A mobil eszközét lezárta az ESET Mobile Security egy másik, nem megbízható SIM kártya behelyezése után, vagy mert egy „remote lock” SMS parancsot küldött a telefonjára.
 • Nem emlékszik a ESET Mobile Security programjának jelszavára.Megoldás

Az eset.hu oldalon vásároltam

1-es megoldás: Értesítendő címzett

 1. Próbálja meg törölni a jelszavát egy korábban értesítendő címzettként megjelölt telefonszámról. Az SMS pontosan az alábbi szöveget, pontosan az alábbi formátumban: 

  eset remote reset
 2. Adjon meg egy új biztonsági jelszót (megerősítéssel együtt), állítson be egy emlékeztetőt, majd koppintson a Mentés gombra.


2-es megoldás: Jelszó törlés kérése

 1. Kérjen jelszótörlést a „Másik lehetőségként kérheti a jelszó alaphelyzetbe állítását” feliratra koppintva. Ekkor kap egy e-mailt a feloldó kóddal (a Lopásvédelem beállítása során korábban megadott e-mail címre vagy a Google e-mail fiókjára). 
 2. Adja meg a feloldó kódot a lezárt eszköz képernyőjén annak felnyitásához. 
 3. Miután felnyitotta az eszközt, adjon meg egy új biztonsági jelszót.

 


3-as megoldás: Töltse ki az alábbi űrlapot


Amennyiben az eszköze nem kapcsolódik az internethez, töltse ki az alábbi űrlapot:

 1. Írja meg a Google fiókjának e-mail címét (egyeznie kell azzal az e-mail fiókkal, amelyen keresztül az ESET Mobile Security programot megvásárolta) a Googla Account Email mezőbe.
 2. Keresse meg az ESET Mobile Security Megrendesének azonosítóját. Ez az adat megtalálható a Google pénztárcájában a Tranzakciók részen.
 3. Másolja be a Megrendelés azonosítóját az Order Number mezőbe.
 4. Adja meg a Code mezőben azt a kódot, amelyet a „Másik lehetőségként kérheti a jelszó alaphelyzetbe állítását” lehetőségre koppintva megjelenő szöveg alján lát.
 5. írja be a két szót az alább látható képekről.
 6. Kattintson a Submit gombra, hogy megkapja a Feloldó kódját.
 7. Adja meg eszközén a Jelszó mezőben a Feloldó kódot, majd koppintson a Feloldás gombra. Az eszköze ekkor már nincs zárolva.
 8. Adjon meg egy új biztonsági jelszót és erősítse meg azt, állítson be egy emlékeztetőt, majd koppintson a Mentés gombra.


4-es megoldás: ESET terméktámogatás

Amennyiben nem tudja elküldeni a korábban említett adatokat vagy próbalicence van, kérjük, vegye fel a kapcsolatot az ESET Terméktámogatásával és hivatkozzon arra a feloldó kódra, amelyet a kijelzőn lát.