You are viewing a printer friendly version of this ESET Tudásbázis article.

ESET Tudásbázis

ESET Tudásbázis

Aktiválási hibába futottam a program telepítésének végén. Mit jelent ez?

0015-ös hiba

Amennyiben „Az aktiválás nem sikerült” vagy „Az aktiválási kulcs lejárt” hibaüzentet tapasztal, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a terméktámogatással. A kapcsolatfelvétel űrlapon adja meg az aktiválási kulcsot is.

Az aktiválás nem sikerült

Amennyiben ezzel az üzenettel találkozik, már használta az aktiválási kulcsot. Amikor aktiválja a terméket az aktiválási kulccsal, a megadott e-mail címére megkapja licenclevelét. Írja be újra a licenclevélben található felhasználónevet és jelszót a programba, hogy aktiválja azt.

0008-as hiba

Kérjük, adja meg újra a licenclevelében megkapott felhasználónevét és jelszavát és ürítse ki a frissítési gyorsítótárat. Segítségként tekintse meg az alábbi leírást:

Hiba az aktivációs adatbázissal történő kommunikáció során.

Kérjük, ellenőrizze, hogy számítógépe csatlakozik-e az internethez. Amennyiben a kapcsolat megfelelő, kérjük, próbálja meg újra az aktiválást. Ha továbbra is ezt a hibát kapja, vegye fel a kapcsolatot a terméktámogatással.

Hiba az aktivációs szerverrel történő kommunikáció során.

Az ESET védelmi program valamiért nem tud csatlakozni az ESET szervereihez. Ellenőrizze, hogy aktív-e az internet kapcsolata a http://www.eset.hu lap megnyitásával. Amennyiben az internetkapcsolata rendben van, próbálja meg újra aktiválni a terméket a program főablakán a Frissítés menüpontban a Frissítés most gombra kattintva. Ha továbbra is ezt a hibát kapja, vegye fel a kapcsolatot a terméktámogatással.

Érvénytelen aktiválási kulcs. Az aktiválási űrlap hibás adatokat tartalmaz.

Az aktiválási kulcs a CD-ben lévő kézikönyv végén található. A kulcs 25 karakterből áll és pontosan úgy kell megadni, ahogyan ott szerepel, tehát a kötőjelek is fontosak. Győződjön meg arról, hogy nem kerül bele felesleges szóköz. Kattintson az alábbi linkek egyikére az aktiválás menetével kapcsolatos bővebb információért:

Érvénytelen adat az aktivációs űrlapon. Kérjük, kattintson az Aktiválás gombra, majd töltse ki újra az űrlapot.

Kérjük, ellenőrizze, hogy pontos adatokat adott-e meg az aktivációs űrlapon. Ha továbbra is ezt a hibát kapja, vegye fel a kapcsolatot a terméktámogatással.

Érvénytelen válasz az aktivációs szerverről. Kérjük, várjon 15 percet, majd kattintson a Frissítés most gombra. 

Az ESET védelmi program ugyan tud kommunikálni az aktivációs szerverrel, azonban attól érvénytelen vagy sérült választ kap. Várjon nagyjából 15 percet, majd próbálja meg újra aktiválni a terméket a program főablakán a Frissítés menüpontban a Frissítés most gombra kattintva. Ha továbbra is ezt a hibát kapja, vegye fel a kapcsolatot a terméktámogatással.

Csak emelt színű felhasználók (priviliged users) aktiválhatják az ESET Cyber Security-t vagy ESET Cyber Security Pro-t
Rendszergazdaként vagy emelt szintű felhasználóként bejelentkezve tudja csak aktiválni az ESET terméket. Kattintson ide az emelt szintű felhasználó hozzáadásának leírásához.

A megadott aktiválási kulcsot már használták aktiválásra.

Ha már aktiválta a programját, nem szükséges azt újra aktiválni. A megadott e-mail címére kiküldött adatokat kell beírni a program kezelőfelületén a Frissítés menüpont alatt. Ha továbbra is ezt a hibát kapja, vegye fel a kapcsolatot a terméktámogatással.

A megadott aktiválási kulcs lejárt.

Amennyiben licence lejárt, vagy ezt a hibaüzenetet kapja egy újonnan telepített, még nem aktivált ESET védelmi termékben, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a terméktámogatással.

A megadott aktiválási kulcs nem található az adatbázisban. Kérjük, ellenőrizze a kulcsot majd adja meg újra.

Az aktiválási kulcs a CD-ben lévő kézikönyv végén található. A kulcs 25 karakterből áll és pontosan úgy kell megadni, ahogyan ott szerepel, tehát a kötőjelek is fontosak. Győződjön meg arról, hogy nem kerül bele felesleges szóköz. Ha továbbra is ezt a hibát kapja, vegye fel a kapcsolatot a terméktámogatással.

Az aktivációs szerver nem válaszol. Kérjük, próbálja meg x perccel később.
Az ESET szerverei leterheltek. Kérjük, várjon a hibaüzenetben látható ideig, majd próbálja meg újra aktiválni a terméket a program főablakán a Frissítés menüpontban a Frissítés most gombra kattintva. Ha továbbra is ezt a hibát kapja, vegye fel a kapcsolatot a terméktámogatással.

Nem definiált hiba. Kérjük, vegye fel a kapcsolatot a terméktámogatással.

Kérjük, vegye fel a kapcsolatot a terméktámogatással.


A frissítési adatok nem egységesek.
Ez a hibaüzenet akkor jelenhet meg, ha a telepítés után aktiválni próbálja az a programból. . Ellenőrizze, hogy aktív-e az internet kapcsolata a http://www.eset.hu lap megnyitásával. Amennyiben az internetkapcsolata rendben van, próbálja meg újra aktiválni a terméket a program főablakán a Frissítés menüpontban a Frissítés most gombra kattintva. Ha továbbra is ezt a hibát kapja, vegye fel a kapcsolatot a terméktámogatással.